Nyt fra Stutteri Hole In One

Efter en lidt stille periode er der nu nyt fra Stutteri Hole In One.

Løbsstalden

– Overordnet set er blodprøverne endnu ikke helt ok på D, E og F’erne, men det går den rigtige vej, og vi genoptager nu træningen ganske roligt.

De ældre

Stand And Deliver startede i Århus senest, alt tegnede lovende både før og i løbet. Tempoet blev bare alt for lavt, og han blev ren tempotorsk. Det er sket før, og vi ligger ikke for meget i det. Han var meget frisk efter løbet. Han er tjekket i hals og alt var fint. Vi kommer snart igen, og tror og håber på, han kan tjene lidt penge hen over vinteren.

Dontpaytheferryman har netop genoptaget træning. Han kommer til at gå trykvogn her i vinter, og nu får vi se om han er hingst eller vallak, når vi kommer til foråret. Han har lavet et par fantastiske afkom, men kommercielt er det svært af have avlshingste i Danmark – selvom jeg har svært ved at finde en hingst i DK med større avlspotentiale.

De yngre

Eastboundanddown og Eightdaysaweek træner også nu og med henholdsvis 5 og 6 starter kun som 3 års. Har de mange ubrugte kræfter, som vi håber at få brugt i de kommende år. Vi glæder os til at få nulstillet år 2019 nytårsaften.

Fox On The Run er ikke startet træningen endnu. Hun får lige 14 dage mere på “Mallorca”, inden hun skal i gang.
Fromajacktoaking har været på “rehab”, og ham skal vi have testet med henblik på fremtiden. Vi håber han er fit for fight, så vi kan komme videre.
Fourfiveseconds hos Jan og Charlotte debuterer i dag på Fyn, og det glæder vi os meget til. Træneren er forsigtig optimist og det i sig selv siger en hel del. 🙂

De små

Dowhatyoudodowell (S)  kommer hjem på Svansøvej 3 efter nytår sammen med Greatballsoffire, og de er fine. Goodgollymissmolly har Rolf kørt til, og det har han gjort fint. Hun træner som hun skal. Hun vokser lidt pt., og træner let i en lille periode. Alle tre interessante heste for fremtiden.

Howlingatthemoon (hingst Cantab Hall og Nobodybeatsthebeat) er som afstamningen, helt lækker. Opdrætteren går og slikker sig om munden. Hittheroadjack (hingst Dontpaytheferryman og No Sugar Please) fin og kæk hest med godt præg. Spændende afstamning som vi glæder os til at arbejde med og endelig Hookedonafeeling (hoppe Maharajah og Anacott Steel) der er en dejlig fornuftigt hoppeføl, som er udset som afløser til sin mor – som vi formentlig trækker sidste føl på i år.

På avlsfronten

Anacott Steel er ifol ved SJ’S Caviar. Hun bliver 20 år nu til årsskiftet, og vi låner hende ud til næste avlssæson.
Nobodybeatsthebeat er ifol ved Cantab Hall. Hun har fået plads ved Propulsion i 2020.
Opera Kronos er ifol ved Stand And Deliver. Ny hingst ikke bestemt.

Ellers er vi så småt begyndt arbejdet med vores årlige julehilsen som i 2019 får titlen “Året der ikke gik” 🙂

Vi hørs

Peter