Skyer over stutteriet

Det kører ikke efter planen hos Stutteri Hole In One. Og kvalifikationen til Dansk Trav Kriterium hænger i en tynd tråd.

Her kan du læse Peter Rudbecks forklaring. 

– Der er ikke afgørende nyt fra Færgen (Dontpaytheferryman red.) endnu. Han er ok på blodprøve og hals – men vi mistænker han ikke har fået nok luft men det tester vi ved næste arbejde. Angående imorgen, så har vi på forhånd trukket de 2 dårligste spor. Begge heste har haft virus ved starterne i Århus og også efterfølgende. De har trænet men kke med de sidste 20%. Eightdaysaweek er klart på vej og træner godt, han blodprøver er ok nu for første gang i 2 måneder – han kan mangle en udblæsning, men jeg har en forhåbning om han leverer årets hidtil bedste præstation. Eastboundanddown har desværre stadig skæve virus tal, vi har købt et differenciale apparat og kan selv kontrollere dette nu. Vi tester imorgen tidlig og er tallene ikke gode nok – bliver vi nød til at slette ham igen. Utrolig surt men vi må lytte til dyrenes tilstand ellers kommer der bare en regning på et senere tidspunkt. /Peter