Staldnyt

Efter den ærgerlige galop i Derbyet er Stutteri Hole In One ved at komme ovenpå igen. Her er seneste nyt fra Peter Rudbeck.

Stand And Deliver går først intervaljob i dag, og vi forventer comeback medio oktober – både Stand og stalden glæder sig.
 
Dontpaytheferryman, konstaterede dyrlægen et stort ømt sår i munden på efter derbyet, og det var surt. Vi satser på næste start er i Ålborg søndag 8 dage.
Vi har prøvet et lidt andet oplæg med ham, og vil også varme ham lidt anderledes op i Ålborg. Vi tror stenhårdt på hesten.
 
Eastboundanddown og Eightdaysaweek har begge været ramt af virus i en periode, og vi har trænet på noget lavere blus. Håber de begge bliver klar til kriterieprøverne om 16 dage. (de skal de simpelthen).
 
Fox On The Run kom hjem fra Lunden med 13.600 hvide blodlegemer, og det siger lidt om hestens kapacitet. Hun er behandlet og klar til træning. Hun starter først i jysk 2 års GP ultimo denne måned. Jeg har sagt det før, hun er en tophest.

Fourfiveseconds hos Jan Dahlgaard træner fint, og ifølge træneren begynder hun at nærme sig prøveløb.
Fortyoneshots er udlejet og træner ifølge lejeren rigtig fint, men kommer nok først til start efter årsskiftet.
Fromajacktoaking har døjet lidt med knoglerne, og holder helt fri et par måneder endnu. Han kommer først til næste år
 
Goodgollymissmolly er hjemme og under tilkøring. Vi har valgt selv at tilkøre hende, da vi ellers ikke har noget selskab til Fox On The Run
Greatballsoffire og Dowhatyoudodowell er hos Jan Dahlgård, og alt er ok.
 
Derudover har vi en hest på prøve til Rolf som hedder I Love Champagne.
Vi tester hesten de næste par uger, og håber det kan blive til mange køreture for Rolf og ham, oplyser Rudbeck.