Ærgerlig galop i Derbyet

Derbyet blev ikke det ventede resultat for Dontpaytheferryman. Hesten fejlede chancerne bort 100 meter efter start.

Stutteri Hole In One havde en reel vinderchance i årets Trav Derby, men Færgemanden blev enten for tændt, eller skræmt af en eller anden ting kort efter start. I hvert fald kastede hingsten sig i galop.

Inden start forsøgte stutteriet at holde Færgemanden rolig. De havde Rolf med i præsentationen, der havde et træktov fastgjort til hesten. Men da det gjaldt, skulle den opsparede energi slippes løs, og så kom der en altødelæggende galop.   

Se- eller gense Dansk Trav Derby 2019 – KLIK HER

Bedre gik det for lillesøster, Fox On The Run, der hentede en flot andenplads og 25.000 kroner.

Hoppen var godt med fra start, men Gordon Dahl bag Fossa var ikke til sinds at afgive spidsen – så først efter godt 350 meters kørsel kunne Ræven overtage den eftertragtede spids. 
Åbningen blev stenhård. Stopuret viste 1.12,5 de første 500 meter.
Siden kom der mere ro over feltet, og kilometeren blev rundet på 1.18,4.
Ned af sidste langside satte Felippa L tempo på. Men dennes kræfter slap op, da hestene nåede opløbet. Det betød, at der blev perfekt angrebsplads til Fossa, som speede forbi til sejr til tiden 1.16,7a/2000 meter. Fox On The Run var slået med 1/10 sekund.

Se løbet – KLIK HER