Dontpaytheferryman er en farlig outsider

Det er en særdeles spændt Peter Rudbeck, der ser frem mod Derbydagen, hvor stutteriet sender Dontpaytheferryman i kamp om Det blå bånd. Foruden Færgemanden har stutteriet Fox On The Run og Eastboundanddown til start.  

– Fox On The Run var fin sidst og har trænet videre uden anmærkninger. Hun har fået et godt startspor i et lille, men fint felt med gode heste. Kommer som de første 2 starter og går fra alle positioner – God chance.

Eastboundanddown har været ramt af virus i de 2 seneste starter og været lidt under pari. I normal forfatning matcher han de bedste i årgangen. Vi har taget en ny prøve som vi får svar på i dag (torsdag). 
Har fået spor 1 og det er fint, feltet er fantastisk – superløb for publikum.
Prøves for første gang uden alle 4 sko og jeg overvejer at lukke ham lidt til, men det tager vi på dagen. Er hesten som bedst har den triochance.
  
Dontpaytheferryman blev for hidsig sidst, men leverede en flot præstation. Vi arbejder hele tiden på at få hesten mere rolig og det skal også nok lykkedes. Vi har valgt spor i anden række for at få et rygløb og så prøve at spille hesten ud på sidste runde. Færgen kommer uden sko som senest og han er en farlig outsider i et løb med flere vinderchancer. 
Vi glæder os og håber det bedste og et fair afviklet derby, siger Rudbeck.