Update

Nobodybeatsthebeat er netop i dag konstateret drægtig med Cantab Hall (us). Det og meget mere kan du læse i seneste Update.

Fra løbsstalden:

Dontpaytheferryman var desværre ikke som bedst i stilen sidst og kapitulerede sluttelig med galop. Vi har forsøgt at fixe et forknæ og en forkode og håber at se ham i forbedret udgave næste søndag, hvor han starter i Jydsk 4-års Grand Prix.

Eastboundanddown og Eightdaysaweek har begge trænet videre efter Grand Cirkle i Skive og starter i 3-års prøverne næste lørdag. Synes de er lidt opad i form begge 2. Der er plus til Eastboundanddown Århusvejen rundt.

Fox On The Run fik sit første reelle hurtigarbejde i prøveløbet, hvor hun afviklede de sidste 1.000 meter i 17-fart uden at være helt brugt på det. Hun har trænet videre efter planen og hun er god. Starter næste søndag i Århus.

Fortyoneshots er udlejet og Fromajacktoaking driller lidt efter kastration og slapper mest af i øjeblikket. Fourfiveseconds er hos Jan Dahlgård. Hun træner fint og kan vel 25 i øjeblikket.

De tre åringer går til tilkøring hos Jan og Charlotte i løbet af de næste 10-14 dage.

Fra avlsstalden:

Stand And Deliver er ved at afslutte bedækningssæsonen og rammer vel et sted imellem 10 og 15 hopper. Han bliver sat op til løb i efteråret.

Opera Kronos drægtig med Stand And Deliver (ingen føl i 2019)

Nobodybeatsthebeat er netop i dag konstateret drægtig med Cantab Hall (hingst efter Cantab Hall i 2019)

Anacott Steel kan scannes på søndag. Hun er bedækket med SJ’ Caviar (hoppe efter Maharajah i 2019), oplyser Rudbeck