92.000 ind på kontoen

Stutteri Hole In One høstede 92.000 kroner i Grand Circle 3-års Championat for hingste/vallakker.

Eastboundanddown og Eightdaysaweek leverede flotte præstationer, da de i dag tog kampen op mod årgangens øvrige kanoner. Førstnævnte imponerede stort, og blev 2er, mens opdrætningsløbsvinderen hentede en fin fjerdeplads.

Eastboundanddown sad i fjerde par udvendigt undervejs, og med godt 750 meter til mål gik den af sted i 3. spor, uden ryg. Med på slæb fik den verdensrekordholderen, Erling. East kom blæsende frem til de to førende heste, men manglede lige et par centimeter for at komme ned i 2. spor. De ekstra meter kostede sejren! For mens East fortsat måtte trave alene uden ryg i 3. spor, liftede Erling med. Denne kunne vente med angrebet til opløbet, og så “byttede“ den hurtige hest hjemmebanehåbet.

Eightdaysaweek fik tidligt Vinderhullet, og via en fornuftig afslutning nåede den fjerdepladsen.

Begge heste satte ny rekord. Eastboundanddown kom hjem i 1.14,4a/2060 meter, mens tiden for Eightdaysaweek blev 1.14,7.

Løbet kan ses her.

Det var hhv. 68.000- og 24.000 kroner til de to 3-åringer fra Stutteri Hole In One.

Herligt at have to så fine væddeløbere, der høre til i øverste elite.