Staldnyt

Selvom vinteren står for døren, er der gang i stutteriet.

Her er seneste nyt.

 

Væddeløbsstalden

 

Stand And Deliver var fin sidst og han har holdt lidt vinterferie og det får han lov til lidt endnu. Vi tæller lidt på knapper om han skal have en periode med avl på fuldtid for så at blive sat op senere på året igen. Nærmere herom senere.

 

Dontpaytheferryman, Eightdaysaweek og Eastboundanddown  startede sin træning op i sidste uge og de træner pt. kun langt og langsomt. Vi går op i kadence midt i januar.

 

Fromajacktoaking, Fox On The Run og Fortyoneshots kommer hjem her til nytår – har trænet dem nogle gange hos Jan og Charlotte og de er som altid velskolede og ved at være klar til livets alvor. Fourfiveseconds forbliver i træning, da vi gerne vil give Jan og Charlotte chancen med en af vores heste. Alle 4 heste virker ok.

 

Avlsstalden

 

Anacott Steel og Nobody trives i deres omstændigheder og Opera Kronos går vi og leder efter hingst til i det nye år,  men umiddelbart “lugter” det af Stand And Deliver, da hans 2 første føl virker fine og velstillede.

 

Føllene

Goodgollymissmolly – hoppe – Donato Hanover og Nobodybeatsthebeat – fin hoppe desværre blind på det ene øje, tror vi nok skal få noget godt ud af hende alligevel

Greatballsoffire – hingst – Muscles Yankee og Anacott Steel – fin hingst som ligner alle sine helbrødre og der er næsten “gevinstgaranti”  med netop den afstamning. 

Dowhatyoudodowell (S) hingst – Maharajah – Sweet Home Alabama – fin hingst med eksteriør noget over normalen – kører Rolf og Farfar til Håleryd i Sverige og henter hjem i morgen. Vi ser virkelig frem til at få ham hjem.   

 

Sidst, men ikke mindst håber vi at have vores årlige videohilsen klar inden nytår. Der arbejdes på sagen, fortæller Rudbeck.