Erling bliver svær at slå

Søndag starter Eightdaysaweek i Dansk Opdrætningsløb. Peter Rudbeck anser det bliver svært at slå verdensrekordholderen Erling (1.14,6a/2000 meter).
 
– Eightdaysaweek var ikke helt som ventet sidst og er behandlet for bronkitis. Han træner godt nu og har fin form. Han er skærpet og vil givet gå et godt løb. Er Erling ikke helt outstanding, mener jeg han er en af flere heste i løbet med vinderchance.
 
Samme dag afvikles Mesterskab for Danmark. Her starter Stand And Deliver, men umiddelbart skal hesten være tilfreds med præmie.

– Stand And Deliver var kun “lala” i Aarhus og tog en slapper. Vi håber de tætte starter skærper ham lidt – for han er ikke helt tændt til. Det bliver et rygløb, hvor vi håber på racingluck og en placeringschance i et åbent DM-løb fortæller Rudbeck.