Rolf Jørgensen er finale-klar

Efter sidste indledende afdeling i Sigter Mod Stjernerne er slutstillingen opgjort, og med en tredjeplads er Rolf Jørgensen nu klar til finalen.

Herunder kan du se, hvem der har kvalificeret sig direkte til finaleløbene, som afvikles på Skive Trav den 14. oktober.
De 12 øverst placerede kuske på listen har fortrinsret til deltagelse i finaleløbene. I tilfælde af afbud suppleres der med nr. 13, 14 osv.

Direkte kvalificerede kuske:
1. Casper M. Nielsen 44
2. Kasper Foget 43
3. Rolf Jørgensen 40
4. Nicklas Korfitsen 37
5. Michael Frandsen 35
6. Mads Petersen 31
7. Hussein Kassir 26
8. Christian Nissen 21
8. Michelle Mønster 21
10. Victor Ecce 20
11. Terese Møller 16
11. Tobias N. Jonassen 16
Reserver:
13. Anders R. Jensen 14
14. Stine Juul-Marker 13

DTC præsenterer Sigter Mod Stjernerne 2018
Der vil i 2018, i samarbejde mellem DTC og Dansk Hestevæddeløb, atter blive udskrevet en Sigter Mod Stjernerne (SMS) kuskekonkurrence blandt de unge aktive travkuske i Danmark. Kuske født efter 1/1 1991 med dansk licens kan deltage (dog ikke personer med A-licens). Altså man fylder højst 27 år i 2018. Alle der opfylder betingelserne kan deltage, men deltagere tilmeldt med hest til en indledende afdeling har fortrinsret til start i de indledende afdelinger – og blandt de øvrige tilmeldte heste vil der blive foretaget lodtrækning om hestene blandt de resterende tilmeldte kuske. Dvs. at selvom man ikke umiddelbart har en hest til rådighed til en given indledende afdeling i SMS, så skal man startmelde sig selv som kusk hos Sportsafdelingen (88 81 12 22) senest kl. 11.00 på startmeldingsdagen for den indledende afdeling, hvis man er interesseret i at komme ud at køre.
Der afvikles 15 indledende afdelinger og en finaledag med to løb (de indl. afd. kan deles, såfremt der startmeldes et tilstrækkeligt antal heste, dog må hver kusk kun køre en gang). De 12 deltagere med flest point efter de 15 indledende afdelinger har fortrinsret til start i finaleløbene. I finaleløbene kan de 12 kuske startmelde sig med en hest, som dermed opnår startret i løbet. I tilfælde af afbud kan der suppleres med nr. 13 osv. Er der kuske, der ikke selv melder en hest i løbet, så vil øvrige tilmeldte heste komme med i løbet efter de almindelige bestemmelser. Køreturen/e vil så blive fordelt således, at hesten med flest point går til den højst placerede kusk, hesten med næst flest point til den næst højst placerede kusk osv.
Pointgivningen i de indledende afdelinger er som følger: 10-8-6-4-2 og 1 point til øvrige startende kuske. I finaleløbene gives der point efter modellen: 25-18-14-10-6. Strafpoint for start- eller løbsforseelser i finaleløbene: Kategori A & B: minus 1 point. Kategori C og D: minus 3 point. Ved pointlighed gives der altid fordel til kusken, der senest er blevet bedst placeret. De indledende afdelinger afvikles på følgende dage:

Præmier:
Vinderen i alle 15 indledende afdelinger samt finaleløbene modtager et rejselegat til en værdi af 3.000 kr. samt et gavekort. Rejselegatet kan anvendes til besøg på et for den sportslige udvikling relevant sted. Deltageren med flest point efter finaleløbene modtager endvidere et rejselegat (samme anvendelse som ovenstående) til en værdi af 10.000 kr. Nr. 2 modtager et rejselegat til en værdi af 5.000 kr. – og nr. 3 modtager et rejselegat til en værdi af 3.000 kr. Rejselegaterne indsættes på en konto hos DTC, der endvidere godkender anvendelsen.