Pæne chancer i Aalborg

Aalborg Væddeløbsbane er i weekenden værter for Aalborg Store Pris, kaldet “Derbyrevanchen”. I den forbindelse bringer Stutteri Hole In Hole tre heste til start.

Her giver Peter Rudbeck sine bud på chancerne.

– Eastboundanddown træner som resten af stalden fint lige nu. Hesten er i løbende udvikling og bliver alt smidigere.
Han fik et godt startspor denne gang og det kan vi forhåbentlig udnytte til en god position fra start. Vi møder rigtig fine modstandere, men jeg tror på hesten.
 
Stand And Deliver har haft problemer, dels med noget allergi-lignende bronkitis og for tykt blod (også kaldet overtræningssyndrom). Det har han haft problemer med tidligere.
Vi tror, noget at grunden til det sidste har været den meget varme og tørre sommer, hvor han formentlig har været i væskemangel og dermed lidt dehydreret.
Han er behandlet for allergi og vi har forsøgt at optimere væskeindtaget med elektrolytter og hjælp fra naturen (læs regn og dermed mere græs på marken) og blodprocenten er nu normaliseret.
Vi har endvidere lagt træningen lidt om, således han træner knap så intens, men til gengæld lidt oftere.
Han har desværre endnu engang trukket et yderligt spor i en klasse, hvor startsporet er vital for chancerne. Vi tror og håber hesten er i fremgang, og kører uden alle 4 sko. Er han som bedst har han triochance.

Neo og Rolf var rigtig fine i Århus senest, selvom højrevejen ikke er det foretrukne.
Denne gang er det 2640 meter og det bilder vi os ind, er en klar fordel for ham.
Vi kører uden sko, hvis banen tillader det. Der er gode heste imod, men med lidt løbsheld løber han frem – og han har stor triochance og også en vinderchance, mener Rudbeck.