Kommende starter for 2-åringerne

Stutteri Hole In One har et par rigtig fine 2-åringer i Eastboundanddown og Eightdaysaweek. Her fortæller Peter Rudbeck om deres kommende starter.

Forespurgt om begge heste kan være at finde i Danmarks største 2-års løb, Dansk Opdrætningsløb (28. oktober), er Rudbeck ikke afvisende:

 

– Man kunne sagtens forstille sig, at vi stiller op med to heste til Dansk Opdrætningsløb. Det er også en mulighed at starte Eastboundanddown om lørdagen på Jägersro i Breeders Course-finalen og så Eightdaysaweek om søndagen i Dansk Opdrætningsløb. Vi kunne også vælge den “uambitiøse” og starte en i opdrætningsløbet og en i consolation. 🙂

Jeg vil lige se, hvordan de håndterer de næste starter inden vi beslutter os.

 

Eightdaysaweek meldte vi i Skive, da det er hjemmebane og der kun var fem heste i løbet på det tidspunkt. Hesten er ude for at få et løb mere i kroppen inden Jydsk 2-års Grand Prix, den 30. september.

Han træner med Eastboundanddown og de udvikler sig fint i øjeblikket. Nu har han 20 meters tillæg til fine heste og det er tilmed første gang i kunstigt lys. Vi kører et fornuftig løb med hesten, men i et lille felt løber han med derop. Tror han skal ned og forbedre den danske rekord (mener jeg er 17,7 på distancen) for at vinde. Rigtig god triochance og pæn vinderchance, vurderer Rudbeck.