Bad Moon Rising solgt!

Efter 33 starter og 1.740.039 indvundet i regi Stutteri Hole In One er Bad Moon Rising nu solgt til udlandet.

– Bad Moon Rising er solgt til Finland og forventes at forlade Danmark sidst i denne uge.
Det er med blødende hjerte vi siger farvel til denne tophest, men det er stort set umuligt at finde brugbare løb til hesten i DK.
Heldigvis har vi to yngre helbrødre til Bad Moon på vej, som nok skal vide at  løfte arven.
Vi ønsker de nye ejere stort held og lykke og er sikker på de får en masse gode oplevelser med hesten, fortæller Peter Rudbeck Jørgensen.

Bad Moon Rising har hele tiden tilhørt årgangstoppen i B-årgangen. Sønnen af Muscles Yankee (US) og Anacott Steel (SE) vandt bl.a. Jydsk 2-årings Grand Prix og Dansk Opdrætningsløb i 2015. Samme år var han 2er i Breeders Course-finalen, i samme tid som vinderen, United Love (1.15,5a/1640 meter).
De flotte meritter gjorde, at Bad Moon Rising blev kåret som Årets 2-åring.
De imponerende bedrifter fortsatte i 2016. Her vandt Bad Moon Rising bl.a. Pay Dirts Mindeløb, Grand Circle 3-års Championat for Hingste/Vallakker og det største løb for de 3-årige, Dansk Trav Kriterium. Han var desuden 2er i Jydsk 3-årings Grand Prix bag Blachman. Begge i tiden 1.17,5a/2360 meter.
Årets 3-åring 2016 var derfor ikke svær at finde. Det blev med bred margin Bad Moon Rising.
I Derby-sæsonen (4-års) tjente Bad Moon 466.500 kroner i 11 starter. Han vandt Derbyoptakten, og i selve derbyet var han 3er til Bvlgari Peak og Bali efter et uheldigt løb. I Grand Circle 4-års Championat for hingste/vallakker måtte han igen se sig besejret af Bali.
Sæsonen blev afsluttet med overlegen sejr i et 4-års løb på Fyens Væddeløbsbane.

Bad Moon Rising går til Finland med 15 sejre, 9 anden- og 5 tredjepladser i hidtil 33 karrierestarter. Det er en sejrsprocent på flotte 45, og en pladsprocent på imponerende 88!

– Tak for oplevelserne, og held og lykke i Finland!