Utur i Danmarksdebuten

Stutteri Hole In One havde ikke heldet med sig, da Neo gjorde Danmarksdebut.

 

I Sigter Mod Stjernerne på Billund Trav var tyskfødte Neo i Danmarksdebut for Rolf Jørgensen, men det gik desværre ikke som ventet. Hesten fejlede en mulig topplacering bort.

 

Løbet:

Parret fik en fin start fra deres 20 meters tillæg, og efter 500 meter havde de fat i førerhesten. Denne kastede sig umotiveret i galop efter 1200 meter, og så kunne Neo og Rolf gratis overtage spidsen. 

På dette tidspunkt så det lovende ud for Stutteri Hole In Ones nye indkøb, men med godt 600 meter til mål ville Neo heller ikke “lege med” længere, og samlede benene til galop. Tilsyneladende med godt med kræfter sparet. Udtur! 

 

Hesten virker ikke specielt ustabil, og mon ikke parret søger hurtig revanche?