Utur på Musketerdagen

Dontpaytheferryman, Stand And Deliver og Bad Moon Rising hentede alle tredjepladser, da Skive Trav i dag afviklede deres største løbsdag. Men ingen af hestene havde held med løbsafviklingen.

Dontpaytheferryman lagde for. Hingsten fik en meget hård åbning på løbet i 3. spor. De første 500 meter gik efter hastige 1.10,0! En åbning der hævnede sig til slut.
Dontpaytheferryman kom til ryg på den senere vinder, Northern Charm (DE), men mælkesyren havde ophobet sig i Færgemanden, der til slut måtte nøjes med tredjepladsen i tiden 1.15,3/2060 meter.
Tredjepladsen indbragte 13.000 kroner, og Dontpaytheferryman har nu indtjent 508.000 kroner. Dette i blot otte starter.

Stand And Deliver var udstyret med spor 8 i Jubilæumspokalen – hvor han i fjor satte banerekord.
Det dårlige spor gjorde, at hingsten havnede i dødens på favoritten Punk (DE). En umulig opgave.
Stand And Deliver figthede hele vejen ind, og afviste bl.a. MagicCarpetRide US (US), der havde siddet med i ryg hele vejen.
Punk vandt på 1.13,4/1600 meter, mens Stand var hjemme på 1.13,7.
Tredjepladsen indbragte 6.250 kroner.

Bad Moon Rising havde heller ikke held med løbsafviklingen. Hingsten var ude efter føringen, men blev svaret ud, og havnede som sidste hest i feltet. En position der med omgang til mål blev vekslet til 3. par udvendigt.
Foran styrede favoritten Shotproof (NO), og denne vandt med mindst mulige før vinderhullets Balotelli.
Bad Moon Rising afsluttede bedst af alle, og havde det ikke været for den ærgerlige indledning på løbet, havde hesten nok løbet med sejren.
Tredjepladsen indbragte 13.000 kroner.

Stutteri Hole In One kom med tre heste i god form. De havde alle utur med løbsafviklingen, men hentede trods alt 32.250 kroner.