Rudbeck tilfreds med Dontpaytheferryman

Selvom det ikke blev til sejr i årsdebuten for Årets Hest 2017, Dontpaytheferryman, er Peter Rudbeck ganske godt tilfreds.

– Jeg er selvfølgelig ærgerlig på vegne af de mange der havde spillet på hesten, men vi er nødt til at se vores managering af ham i et meget længere perspektiv.
Det er meget tidligt på sæsonen og jeg ønskede ikke han skulle være for voldsom, det har vi øvet os i og trænet meget roligt. Han startede for første gang i åbent hovedlag og han agerede fint og flegmatisk.

– Vi fik ingen startmulighed overhovedet og overstarter Rene Ravn meddelte efter løbet – uopfordret – at han beklagede og der burde have været omstart. Selvfølgelig ærgerligt, men vi gider ikke bruge tiden på ævl og skidtsnak, hvor fokus ikke er på selve hændelsen, men mere på om man bryder sig om hesten og menneskene bag den eller ej. Det er livets vilkår og vi har truffet endegyldig beslutning om aldrig mere at lade den slags forstyrre vores nattesøvn. 🙂

– Vi ser kun fremad. Vi fik en fin besked af hesten og ser i den grad frem til at vise ham frem næste gang på hjemmebanen, fortæller Rudbeck.