Stand And Deliver vandt Liga-finalen

Der var lagt op til et brag af et væddeløb i Liga 1-finalen på Racing Arena Aalborg, og tilskuerne blev ikke skuffet. Sejren gik til Stand And Deliver.

Fra start satsede Birger Jørgensen på spidsen, men Jeppe Juel formåede at få Tonicetobetrue stærkt af sted fra indersporet, og kunne holde spidsen. Birger trak følehornene til sig, og tog til takke med vinderhullet. Udvendigt havnede Tano Bork.
De første 500 meter gik efter 1.14,2.
Efter godt 750 meters kørsel tog Marc Bæk Nielsen sats med Frozen. Parret blev sat af i tredje spor, og først efter godt 1500 meter kom parret ned udvendigt for Tonicetobetrue. Hele tiden havde Birger Jørgensen Stand And Deliver godt på biddet, og det var tydeligt at se, at hesten var gå-lysten på dagen.
Inde på opløbet søgte Birger plads bag Frozen, og så kom hullet. Stand And Deliver bare sprang frem, og til slut blev det til en ganske let sejr i tiden 1.14,6a/2140 meter.

Sejren indbragte 40.000 kroner, og derbyvinderen fra 2013 har nu indtjent stærke 2.749.207 kroner.