Chancevurderinger til weekenden

Fredag starter Bad Moon Rising i Odense, og søndag går turen mod Lunden, hvor Stand And Deliver forsøges i N.J. Koster Memorial. Førstnævnte skal ses med stor chance, oplyser Peter Rudbeck.

– Bad Moon træner uforandret og virker til at holde formen, Han er blevet lidt hingstet på det seneste og det har jeg ventet på. I et lille felt imod heste han normalt skal slå har han en meget stor vinderchance uden uheld på vejen.

Stand skal tjekkes op for sin bronkitis fredag og vi forudsætter han er ok igen. Senest var han nedsat af samme og han er som en åben bog er han iorden leverer han. Synes opgaven ser spændende ud og jeg tror der komme fart på løbet og sker dette stiger vores chancer. Der er gode heste imod men er han i orden tror jeg aldrig hesten får større chance for at løbe med helt frem i Kosters Memorial, mener Rudbeck.