Velfornøjet Peter Rudbeck

Når Peter Rudbeck ser tilbage på Stand And Deliver og Dressedforsucces’ starter de sidste par dage, er han ganske velfornøjet. Stand And Deliver var anden i Mesterskab for Danmark, mens 2-åringen Dressedforsucces tog en fjerdeplads i debuten. 

– Stand And Deliver gik endnu et topløb med en super afslutning, og fik heldigvis også uddeling på præmiekontoen. Det viser bare endnu engang hvad startsporene betyder.

– Dressedforsucces har været meget besværlig, men nu opfører han sig eksemplarisk, og det er positivt. Han mangler noget styrke og løbsforståelse, men den løser sig. 1,65 i stang er meget for en unghest at administrere.
Det er selvfølgelig trist ikke at kunne leve op til spillernes forventninger, men hesten skal nok levere senere. Nu træner vi på 4 – 6 uger, og ser om vi kan finde et nyt løb, oplyser Rudbeck.