Rudbeck tilfreds med Derbystarterne

På Derbydagen startede Stutteri Hole In One tre heste. Selvom Bad Moon Rising ikke vandt Derbyet, er Peter Rudbeck tilfreds med hesten. Det gælder selvsagt også for Dontpaytheferryman, der vandt 150.000, men også for Stand And Deliver, der måtte nøjes med en femteplads.

– Jeg er rigtig tilfreds med alle hestene.
Færgemand giver sig selv – og vi glæder os bare til næste gang.

Stand manglede lige 10 centimeter i at nå ned foran Flemming (Obi-Wan), og det kostede helt sikkert andenpladsen i løbet. Nu troede vi, ryggen på Italieneren (Turno di Azzurra) skulle være lykken, men desværre nej.

Bad Moon stred heroisk, og han har nu gået dødens 3. gange i streg. Han er desværre ikke hurtig nok ude til at sikre sig position i et ikke særlig homogen felt, og allerede efter 400 meter tegnede løbsafviklingen sig klart og tydelig.
Andet spor 2,5 omgang betyder ekstra 37,5 meter, og det siger vel alt. Husker ikke ret mange, der har fået penge fra dødens i derbyet i nyere tid. Må se om vi kan gøre noget for hans starthurtighed i de næste starter, så vi kan få givet ”Juul-klanen” en reel match, siger Rudbeck.