Chancevurderinger til weekenden

Stutteri Hole In One  går en spændende weekend i møde, hvor stalden sender tre topheste til start. Her får du Peter Rudbecks vurdering af chancerne.

 

Fyn Fredag

Dontpaytheferryman har kun gået 2 lette jobs siden sidste start, men alt virker ok. Nu er det den ”rigtige” vej rundt, men uanset hvad, skal vi tro på en god chance. Vi prøver eventuelt uden forsko med henblik på forventet start i derbyweekenden.

Stand And Deliver var bleg senest grundet bronkitis – vi har tjekket i dag og alle heste var ok. Han vil være bedre denne gang, og i min optik bør han løbe helt frem.

 

Lunden Søndag

Bad Moon har trænet som ønsket efter sidste start. Vi fik et inderspor som måske ikke er det bedste på 2.500 meter på Lunden, men det tror jeg hest og kusk løser. Skal vi tro på derbysejr, skal han også vinde her. Han går uden forsko som altid og måske med vatudtræk for første gang, oplyser Rudbeck.