Andenpladser ikke helt nok

Peter Rudbeck Jørgensen er en vinder. Det mærker man tydeligt, når man læser hans tilbageblik på Grand Prix-weekenden.

 

– Helt tilfreds med andenpladser bliver jeg nu aldrig, men skal jeg analysere på løbene har jeg følgende:

 

Chief One var forbedret og gik faktisk en god tid – dagens øvrige noteringer taget i betragtning. Han mangler noget kontinuitet i starterne. Vi kommer næste gang i 3 års prøverne og sigter på consulation. Han er ikke stærk nok i kroppen endnu til at matche de bedste. Der mangler både spændst og løbsforståelse.

 

Dontpaytheferryman gik som jeg havde troet og håbet. Hesten har en utrolig fysik og aktion og vil med rutinen og styrken i kroppen rumme god udvikling. Han starter næste gang enten på Hugo Åbergdagen eller Jysk 3 års GP dagen. 

 

Stand And Deliver leverede som han plejer – måtte bruges lidt hårdt for at komme til spids og så ligger han lidt for meget på undervejs. Birger forsøgte helt rigtig at stikke sidste sving rundt, men der bliver langt hjem i Århus og han stummede lidt op imod mål efter den hårde åbning, men han var rigtig fin. Starter næste gang i Harald Lunds Mindeløb om 3 uger. 

 

Bad Moon Rising tabte til en på dagen bedre hest, og det er bare ikke noget at gøre ved. Steen lavede løbet om til et sprinteropgør på sidste omgang, og vi kunne ikke tage noget ind i den hurtige afslutning. Det var godt gjort af Steen. 

Bad Moon er mere stærk end speedy, og i mine papirer var han også lidt dårligere end i prøven og det er selvfølgelig lidt foruroligende. Føler der er noget der trykker hesten, uden jeg helt kan sige hvad. Han træner utroligt stærkt og jeg håber vi får det bedste frem i ham til de næste starter,  det bliver nødvendig. Vi tager en blodprøve på ham imorgen og vurderer udfra det. Vi sigter imod en start på Fyn den 21. juli, og derefter derbyprøver om alt går vel, oplyser Rudbeck.