Stand And Deliver målfotoslået

Stand And Deliver var meget tæt på sejren, da hingsten i dag gæstede Aalborg Væddeløbsbane. Hesten blev slået på målstregen.

Tættere på sejr kommer man ikke. Stand And Deliver og de øvrige toptillægsheste havde meget langt frem, da hestene gik ud på sidste omgang. Ingen ville rigtigt tage initiativ, og til slut kunne Birger Jørgensen ikke længere lade stå til. Han sendte Stand And Deliver i angreb, og da der manglede godt 500 meter, fik parret fat i udbryderne. Stand tog kommandoen midt i sidste sving, og lignede på dette tidspunkt vinderen. Jeppe Juel havde dog liftet godt med bag Nougat Ås, og på selve målstregen fik han overtalt sin hest til at strække på sig.

Begge heste gik topløb, og kun målfotoet kunne skille dem ad.

Stand And Deliver gik måske det bedste løb af de to, men løbsafviklingen gjorde udslaget.

Hingsten fik 12.500 kroner for anstrengelserne.