Ingen Bad Mon Rising i Sprintermesteren

Der bliver ingen start for Bad Moon Rising i Sprintermesteren på Billund Trav. Det oplyser Peter Rudbeck i dag til Danskhv.dk.

 

Her følger nyheden i sin helhed:

 

Derbyfavoritten Bad Moon Rising starter ikke i Sprintermesteren i Billund næste søndag, og har sammen med en anden af familien Rudbeck’s gode heste Chief One været behandlet for en infektion.

 

Der er lagt op til en forrygende væddeløbsdag på Billund Trav i næste weekend, hvor banens største løbsdag – den traditionsrige Sprintermesterdag – skal afvikles.

 

Hovedløbet er Sprintermesteren for de 4-årige heste over 1600 meter autostart med en førstepræmie på 75.000 kr.

 

Det løb skal nok som altid blive interessant, også selvom den bedste danske 4-årige hest Bad Moon Rising ikke starter i løbet.

 

– Flere af vore heste har døjet med infektion, så vi springer Sprintermesteren over med Bad Moon Rising, og netop dette løb er også lidt af et ”lotteri” med hensyn til startsporene på sprint i Billund, fortæller Peter Rudbeck, der har døjet lidt med infektion på et par af staldens heste.

 

– Bad Moon Rising er færdigbehandlet efter 8 dage på penicillin, mens Chief One er i gang med sin behandling.

 

 

– Vi ved jo der kommer infektioner hvert år, for det kan man ikke undgå, men det er jo ikke til at se inden et løb og derfor er det altid ærgerligt, hvis vi får startet hestene med infektion i kroppen, lyder det fra Peter Rudbeck.