Stand And Deliver i Avlsløbet

Den danske derbyvinder også i Avlsløbet

 

Som den første danske indlænder er Stand And Deliver nu tilmeldt Dansk Avlsløb 2021. Sønnen af Kadabra og Ghana Roland har haft en eventyrlig karriere på de danske travbaner.

 

Allerede som toåring var Stand And Deliver på mærkerne. Efter Jan Dahlgaard havde godkendt hesten i prøveløb, startede Stand And Deliver fem gange i toårssæson med sejr, rekord 1.15,9a og indtjente 90.000 kroner.

 

Med Flemming Jensen og Birger Jørgensen skiftevis som kuske.

 

Men siden treårssæsonen har ingen anden end 2009 verdensmesteren Birger Jørgensen kørt Stand And Deliver i løb.

 

Det afgørende skridt op til årgangens Top2 kom i efteråret som treåring, med først andenplads i Dansk Trav Kriterium til Spikeld, og dernæst sejr i Grand Circle 3-Års Championatet.

 

I derbysæsonen tog Stand And Deliver skridtet op som årgangens fløjmand. Efter sejr i derbyprøven vandt Stand And Deliver dernæst Dansk Trav Derby til 710.000 kroner i præmie, og sidenhen har Stand And Deliver været ubestridt nummer et i den danske S-årgang.

 

Med sejre i partier. Svenskerne kendte ham åbenbart ikke, for Stand And Deliver er hesten, som har vundet til det største odds i Birger Jørgensens historie som kusk.

 

Til 90 glade gange pengene på Jägersro.

 

Men ellers er det hyppigst i Danmark, at ejer, træner og opdrætter Peter Rudbeck har fremvist sin guldklump, Blandt mange sejre i Rex The Great løbet på derbydagen i stærke 1.12,2/2000 meter auto, sejren på Aalborg Store Pris dagen i banerekordtiden 1.11,8a med flere.

 

Totalt 28 sejre, rekord 1.10,7a og præmier for 2.485.057 kroner.

 

”Stand And Deliver får sit første afkom i år, og jeg bedækker yderligere hopper ved ham her i 2017, fortæller Peter Rudbeck.

 

Derbyvinderen bedækker til 0 + 10.000 kroner.

 

Henvendelse Peter Rudbeck 23-24-61-97

 

Der er nu tilmeldt følgende heste i Dansk Avlsløb 2021:

Great Challenger

Maharajah

From Above

Farifant

Zola Boko

Panne de Moteur

Stand And Deliver

 

For DTC, af Dansk Hestevæddeløb