Julehilsen

Stutteri Hole In One vil gerne ønske alle travvenner, samarbejdspartnere og konkurrenter en rigtig glædelig jul og godt nytår. 
 
2016 blev et super år for stalden og Bad Moon Rising var med til at fylde et hul på landkortet, nemlig den længe ønskede kriteriesejr og tak for det. Et år med få starter og kun 2 startheste, men 2 fine af slagsen.
 
2017 tegner lys, men som vi alle ved i vores dejlige verden på godt og ondt skal der ikke meget til vælte læsset, vi satser på at være repræsenteret både i hurtigklassen og  i 2, 3 og 4 års løbene og forhåbentlig gøre en god figur og forventer større aktivitet end nogensinde før. 
 
Vi venter 3 føl, (Muscles Yankee –  Anacott Steel), (Explosive Matter – Nobodybeatsthebeat) og (Zola Boko – Opera Kronos)
 
Vi glæder os usigelig til den nye sæson og mon ikke det er året, hvor vilkårene for sporten endelig begynder at vende i den rigtig retning. Jeg tror det 🙂 
 
 
PS: Helene” videomasteren” er ved at have årets jule/nytårs videohilsen klar og den bliver “released” her imellem jul og nytår – har set et udkast og for venner af stalden og hesteelskere skal den nok blive interessant. 
 
Ha’ det godt allesammen
 
Peter Rudbeck