Rudbeck ser tilbage på weekenden

Peter Rudbeck var tilfreds med fredagens start for Freccia Rossa. Han var til gengæld knap så begejstret for Stand And Deliver præstation i Vagn Lønborgs Mindeløb, men påtager sig skylden.   

– Jeg synes Freccia og Rolf gjorde det rigtig fint begge to. Det er aldrig helt let som forholdsvis ny kusk at bedømme pacen, og man har heller ikke den samme “respekt” som de etablerede har, men det klarede Rolf perfekt.

Hesten måtte bruges tre gange undervejs – og lagde derfor også lidt for meget på – så hun var helt godkendt. Hun starter på søndag på Lunden.

– Stand var helt under isen, og det var min fejl. Vi forsøgte med norsk hovedlag og nyt bid. Ingen af delene fungerede, og han løb bare og var voldsomt irriteret på biddet, og gik slet ikke fremad som han plejer, siger Rudbeck.