Rudbeck er en glad mand

Dansk Trav Kriterium til Bad Moon Rising og 20.000 kroner til Stand And Deliver i Liga 1-finalen. Rudbeck er en glad mand ovenpå søndagens flotte resultater.

– Det var selvfølgelig en stor dag, men vi havde faktisk lidt travlt. Først den obligatoriske dopingkontrol, derefter en færge og så hjem i seng ved midnat. Op igen og af sted på job, så jeg har ikke fået reflekteret så meget over det, udover de mange søde og venlige lykønskninger der er kommet.

Vi fejrer det sidst på året sammen med staldens rigtig gode venner. 🙂

Hestene har taget starterne fint, og bliver lige tjekket op i halsen i morgen. Bad Moon hostede lidt, da vi trak op til dopingstalden, men tror nu ikke det er noget alvorligt.

Ellers er planerne uændrede; Stand går til DM på Lunden den 16. oktober og Bad Moon til 3-års Grand Cirkel den 21. oktober i Billund. Nu håber vi, de holder formen året ud – som ser ud til at blive med det klart laveste antal starter i mange år, men heldigvis har tingene gået ok alligevel. Forventer noget større startaktivitet i de kommende år, når de næste generationer kommer i gang.

På plussiden kan også nævnes, at Freccia Rossa efter et godt rutineløb på 1.17,2 i Ålborg forrige fredag er klar til start igen, og starter på mandag i Skive Amatørserie. Det kribler i den unge mand for at komme i “krig” igen, oplyser en glad Peter Rudbeck.