Rudbeck tror på Bad Moon Rising

Søndag har Bad Moon Rising mulighed for at vinde sin hidtil største præmie, når han stiller til start i Jydsk 3-årings Grand Prix. Peter Rudbeck tror på sin hest.

– I og med vi valgte spor 1 har vi selvfølgelig en formodning om at kunne svare spidsen. Skulle Bali træde an ude fra spor 7 kan den selvfølgelig komme med så stor appel at det kan være risikoforbundet at brage igennem første sving med fuldt fart for begge heste. Bad Moon har gået mange løb udvendig, og det kan han også.

Jeg har stor tro på hesten, både til denne start og for fremtiden. Årgangsløb er en udfordring, og dem vinder man ikke bare. Det kræver, at du får alt prikket perfekt og så lidt held på vejen. Indtil videre har forberedelserne været optimale, så vi er så optimistiske man kan tillade sig at være, siger Rudbeck.