En tilfreds Peter Rudbeck

I går vandt Bad Moon Rising storløbet Pay Dirts Mindeløb trods et hårdt løb. Og det er da også en tilfreds ejer- og træner dagen derpå.

– Det var en fuldt godkendt præstation. Hesten kommer lige fra infektion, og har stadig for mange hvide blodlegemer. Samtidig er hans svingteknik på venstrevejen – især med de lidt skarpe sving som i Skive – endnu ikke 100 %.

Vi kørte ham med hovedstang venstre rundt sidste år, og går nok tilbage til det de næste gange også – da han “krabber” sig lidt rundt i svingene, når vi kommer ned i 10-fart, som det gik de sidste 500 meter, og det koster altså lidt på farten.

Løbet blev hårdt som forventet fra det svære yderspor. Han var meget fokuseret på staldudkørslen, da starten gik, og mistede nogle længder. Derefter måtte han jo trække “toget”, og lave løbet udvendig fra med 12,6 de sidste 1000 og 10,0 de sidste 500.

Hesten har nu gået udvendig på førende de seneste 3 starter, og det skal han altså ikke de næste 3 starter også, håber jeg. 

Grundkapaciteten er der heldigvis, og han virkede ikke specielt mærket efter løbet. Tror bare, han lige skal vende sig til 10 fart, fortæller en glad Peter Rudbeck.