Åringer oprettet

De to nye åringer, Dontpaytheferryman og Dressedforsucces, er nu oprettet i systemet.

Dontpaytheferryman er efter Cantab Hall (us) & Nobodybeatsthebeat. Dontpaytheferryman er således første afkom efter Nobodybeatsthebeat – der med 2.896.271 kroner nåede at blive den næstmest vindende danske hoppe nogensinde, kun overgået af Mathilde Trøjborg med 3.130.253 kroner.
Nobodybeatsthebeat vandt flere årgangsløb, heriblandt Dansk Hoppe Derby. Hun vandt også Dansk Opdrætningsløb, Jydsk 2-årings Grand Prix, Jydsk 3-årings Grand Prix, Jydsk 4-årings Hoppe Grand Prix og Grand Circle 3 og 4-års Hoppechampionat og senere DM for Hopper.
Det blev til 34 sejre i 76 starter, en sejrsprocent på 45! De flotte meritter bragte hoppen titlen som Årets hest i Danmark i både 2007 og 2009. 
 

Dressedforsucces er efter Credit Winner (us) & Anacott Steel (se). Dressedforsucces er således lillebror til Therumoursaidfire, Alongcameaspider og Bad Moon Rising. Anacott Steel var selv en fremragende væddeløber. Det blev bl.a. til sejre i Silverstoet, Guldstoet og Breeders Crown. Endvidere var hun E3 finalist og vandt Aalborg Store Pris for Hopper. Hun nåede kun at gøre 39 starter. Trods de forholdsvis få starter indtjente hun 720.738 kroner.

De to spændende hingste er nu også at finde i Sportssystemet.

Se mere info via disse links:

Dontpaytheferryman
Dressedforsucces