Bad Moon Rising går på vinterhvile

Danmarks bedste 2-åring, Opdrætningsløbsvinderen Bad Moon Rising, går på vinterhvile. 

Det var ellers med i planerne, at sønnen af Muscles Yankee og Anacott Steel skulle gøre en start mere i år, men Peter Rudbeck Jørgensen ønsker ikke at presse hingsten unødigt, og sender nu 2-åringen på en velfortjent vinterferie.

– Bad Moon går på vinterhvile. Hesten har indtil videre vist det talent og klasse, som vi havde håbet på, og selvom han bare løber og kikker lidt på det hele, gør han tingene færdig, når han bliver bedt om det. Han gik 1.13,5 den sidste kilometer i dødens i Opdrætningsløbet uden at være brugt, og det er der ikke mange 2 åringer der gør ham efter. Hesten er stadig frisk og glad, og det er en god fornemmelse at sende en frisk hest på “vinterferie”. Bad Moon og jeg har en plan for 2016, gasser Rudbeck.

– Vintage Wine var i rutineløb i Skive i går, og kom hjem på 1.20,2 i en lidt hård vind, men føles stadig ikke stærk nok, så det bliver vintertræning nu. Tror og håber, det bliver godt næste år.

– Stand starter på søndag i Liga 1, herefter i Koster Memorial og Nytårsaftensdag i Liga Finalerne og herefter en velfortjent pause.  

Ellers bliver føllene vendt fra i weekenden, og det giver altid lidt “skråleri” i nogle dage. De er rigtig fine, og vi glæder os rigtig meget til at få dem færdigdresseret vinteren over, fortæller Rudbeck.