Stand og Bad Moon har gode chancer

Stutteri Hole In One er klar på Lunden, hvor stalden sender to topheste til start.

– Stand And Deliver virker fortsat i fin skik. Det er selvfølgelig altid et spørgsmål, når hestene starter med en uges mellemrum. 
Stand er stenhård, og jeg tror ikke, det skal spille ind på præstationen. Stand er vel bedste hest i feltet, og har tidligere vist sig distancestærk. Det bliver en rolig indledning – for ikke at køre syre på hesten – og så må vi forsøge gradvist at øge farten. Uden uheld eller sygdom er han en god chance.
 
– Bad Moon har trænet uforandret efter seneste start, og virker fortsat i god form. Han er stadig kun en “baby”, og han får lov at “lege” sig lidt igennem denne sæson.  Vi møder nogle rigtig dygtige konkurrenter, som givet er hvæsset til tænderne, og dem har jeg rigtig stor respekt for. Årgangsløb vinder man ikke bare, der skal held til. Hesten holder klasse udover det almindelige, og viser han det ikke fuldt ud i Opdrætningsløbet, er det helt ok – for det kommer han til at gøre i de kommende år. Hesten er en fin chance, mener Peter Rudbeck Jørgensen.