Stand er næsthurtigst i Danmark

Da Stand And Deliver i går løb 1.10,7a/1640 meter, blev han den næsthurtigste danske traver nogensinde på en dansk bane.

Rekorden indehaves af Neo Holmsminde, der i 2011 i Copenhagen Open løb 1.10,2a/1600 meter på Charlottenlund Travbane.

Den imponerende præstation har da også fået ejer- og træner, Peter Rudbeck, til at smile over hele hovedet.

– Han er en herlig hest på alle måder. Tænk en tid han kunne gå, såfremt jeg kunne få ham til at holde spændsten de sidste 150 meter også.
Jeg skal have fundet nogle følhopper til ham – det har han fortjent, mener Rudbeck.

De to øvrige

Stutteri Hole In One havde også Air Force One og Alongcameaspider til start. Begge var udstyret med spor 12. Bedste placering, men mindste præmie, fik Air Force One. Vallakken var fjerde i tiden 1.17,6a/2140 meter, og tjente 8.000 kroner.
Alongcameaspider nåede sidste præmie (14.000 kroner) i Grand Circle 3-års Hoppechampionat. Hoppen løb fine 1.15,6a/2140 meter.

– Along synes jeg gik godt igen, hun havde bare intet løbsheld, Birger forsøgte at køre med fra start for at finde et hul, det kom aldrig og så måtte han hive alt for meget i hende og ned som sidst. Håbløst fra det spor.

– Air Force er som jeg tidligere har nævnt doven ad h. til og han skal helst endnu sidde med fremme. Tror nu stadig en del på hesten, da han kommer i mål uden puls og sved på “panden”. Vi må tage en snak om det Air Force og jeg, gasser Rudbeck.