Besøg fra Brårup Travklub

– Vi havde et rigtig sjovt og hyggeligt besøg i stalden i form af nyetablerede “Brårup Travklub” – som består af Per Friis, (Bror til John og onkel til Morten), John Jensen, tidligere banefotograf på Skive Trav, Jørgen Kristensen (tidligere amatørkusk og hesteejer på Skive Trav), Ib Tranders Nielsen (tidligere amatørkusk og hesteejer på Skive Trav) samt Aksel Laursen (Stald Kima).

De fire førstnævnte er født og opvokset meget tæt på hinanden i Brårup – hvilket jeg også er – så der blev talt trav og nostalgi, hvor især hedengangne resultater, heste, kuske og oplevelser blev vendt og drejet, men selvfølgelig også den aktuelle lidt kedelige situation som sporten er i analyseret. Vi snakkede hest i 4 timer, og det var utroligt hyggelig, siger Peter Rudbeck Jørgensen.