Bad Moon Rising vandt Jydsk 2-årings Grand Prix

Jydsk 2-årings Grand Prix 2015 fik en overlegen vinder i Bad Moon Rising.

Stutteri Hole In One har en rigtig tophest i Bad Moon Rising.  I dag kom det til udtryk, da hingsten vandt Jydsk 2-årings Grand Prix overlegent.

Løbet indledes ret spændende, da værste konkurrent, Big Mac P D, for Steen Juul blæste til front.
Birger Jørgensen virkede dog ikke synderlig bange for denne, og gik frem udvendigt i midten af første sving. Siden pressede han på, og efter godt 350 meters kørsel sad Bad Moon Rising i front – og så var løbet reelt afgjort.
På bagerste langside kom Big Mac P D frem udvendigt, men Bad Moon Rising havde situationen under kontrol, og da hestene kom ind på opløbet, var der aldrig tvivl om udfaldet. Bad Moon Rising var bare bedst.

Vindertiden blev 1.17,9a/1800 meter.

Se løbet KLIK HER

Det var femte gang, Stutteri Hole In One gik til tops i Jydsk 2-årings Grand Prix. De tidligere vindere er Frontline, Kaleidoscope, Nobodybeatsthebeat og Therumoursaidfire.

– Hesten har en fantastisk god teknik og en vældig god fart, sagde Birger Jørgensen efter sejren.

Dansk Opdrætningsløb er næste store mål for Bad Moon Rising. Imellemtiden kan en start på Fyens Væddeløbsbane komme på tale. Herefter kan også en start i Sverige inden vinterpausen blive aktuel, sagde en glad Peter Rudbeck Jørgensen i sejrsinterviewet.

Foruden ærespræmie til vinderens ejer, træner, kusk, staldmand og opdrætter, samt dækken og laurbærkrans, var der 120.000 kroner i førstepræmie. “En god dag på kontoret!”

Bad Moon Rising har nu gjort fem starter i karrieren. Muscles Yankee-sønnen har allerede indvundet 397.000 kroner.