Stand And Deliver blev Sorteper

Liga 1-finalen på Aalborg Væddeløbsbane blev desværre ikke afviklet til Stand And Delivers fordel, og hingsten måtte nøjes med fjerdepladsen.

Stutteri Hole In Ones derbyvinder forsøgte at holde front, men kunne ikke stå imod Gigant Sluggers uhyggelige starthurtighed. Det blev derfor et løb i vinderhullet undervejs – og det blev skæbnesvangert.

Der blev ganske vist kørt voldsomt stærkt, men Stand And Deliver fik aldrig chancen, før det var for sent.

Tycoon Conway Hall havnede udvendigt, og selvom en af de hårdeste konkurrenter, Magiccarpetride US, fandt andet par udvendigt, fortsatte Steen Juul det høje tempo. De første 500 meter gik således efter stærke 1.09.

Ind på lige bane begyndte Gigant Slugger at hejse nødsignal, og alt imens strøg Magiccarpetride US frem til sejr. Birger Jørgensen forsøgte at bagge bagom, men uanset hvad den dygtige kusk havde valgt, var resultatet ikke blevet anderledes. Tycoon Conway Hall holdt imponerende flot ved.   
 
Magiccarpetride US sejrede i ny banerekord 1.10,9a/1640 meter.

Stand And Deliver kom hjem tiden 1.11,3a – hvilket var ny rekord for hesten. Fjerdepladsen indbragte 10.000 kroner.