Staldnyt

– Vi har som bekendt haft lidt småforkølelse i stalden, som har gjort at både Air Force One og Alongcameaspider må blive hjemme i weekenden. Vi har selvfølgelig tjekket Bad Moon Rising op i halsen, som er fin og de hvide blodlegemer er gået ned fra de 13.700 til 9.100, så det er rigtig positivt. Vi tager ingen chancer, og kontrollerer igen i næste uge. Men jeg er småoptimist, idet hans seneste træning også var rigtig positiv. 

Ellers går vi og venter på besøg af en kær veninde J nemlig Sweet Home Alabama som skal til Danmark på ferie i et års tid. Vi har aftalt med Anders og Peter Martinsson, at det kommende føl som vi har ”lagt beslag på” skal fødes hos os. Vi glæder os, og håber inderligt, at Vinum Stabels får succes med deres Ultimate Wine i det danske hoppederby. Disse mennesker er utrolig sympatiske, oplyser Peter Rudbeck Jørgensen.