1.13,9 i Århus var ikke nok

Det er hårdt at være travhest nu om dage. 1.13,9 i Århus var ikke nok for Stand And Deliver.

Der var fuld fart på løbet hele vejen. Birger var opsat på spidsen, men Stand kunne akurart ikke holde M T Big Business af ind mod første sving – hvilket med al sandsynlighed afgjorde løbet. Nu måtte parret tage til takke med 3. indvendigt.

De første 500 meter gik efter hastige 1.11,1. Efter godt 600 meters kørsel valgte Birger dødens.
Kilometeren blev rundet på 1.13,0.

Ind på opløbet fik Birger ikke rigtigt trukket i venstre linie. Det gjorde, at Stand sad lidt fast, og da parret kom fri, var genopstandne Gigant Slugger stukket af til sikker sejr i 1.13,3a/1800 meter. Obelix Damhus afsluttede godt, og snuppede andenpladsen før Stand And Deliver. Hestene fik noteret tiderne 1.13,8 og 1.13,9.
Tredjepladsen indbragte 3.750 kroner.

Se løber KLIK HER

————————

Bad Moon Rising var i Prøveløb. Det gik rigtig fint. Den 2-årige hingst kom hjem i stærke 1.20,2 – og blev godkendt.
Hold øje med denne når den gør debut. Det tegner lyst!