Meget trist nyhed

Væddeløbssporten kan være fantastisk, men også ubarmhjertig.

– Der er desværre rigtig dårligt nyt. Tog på Ansager Dyrehospital i dag med Betherenowhere, med ondt i maven eller tegn på tarmslyng. Ved operation viste tarmen sig desværre at være en stor svulst med sammenvoksninger på kryds og tværs, som tilmed havde medført en blodprop! Trist trist, dels med hendes avlværdi som helsøster til Stand, men også et stort talent. Hun var på travbanen for anden gang i livet i denne uge, og afviklede 400 meter i 1.22 tempo i hånden! Stort stort øv, heldigvis slipper hesten nu for yderligere lidelse. Slutresultatet var jo ufravigelig om vi havde opdaget det for 3 mdr. siden eller om 3 mdr. Og giver desværre også en forklaring på, hvorfor hun har døjet med kolik af og til, fortæller Rudbeck.