Whiskey In The Jar er til salg

Jydsk 3-årings Grand Prix Consolations-vinderen, Whiskey In The Jar, er til salg. Det oplyser Peter Rudbeck i seneste update.

– Angående Whiskey In The Jars start i Lunden søndag havde vi håbet, han kunne holde spidsen og haft vinderchance derfra. Det kunne han ikke, men burde minimum havde væren anden for at få godkendt. Whiskey og træneren går ikke så godt i spænd, så er der nogen der ønsker at købe en talentfuld unghest med årgangspotentiale, er jeg modtagelig for bud.

– Stand And Deliver burde vel havde været 3er, men med tanke på han afviklede sidste kilometer efter 1.11,0 og de sidste 500 i 3. spor efter 1.10,4 er der vel bare at konstatere, han løb alt hvad han kunne – og bare lige mangler den her  1.08 – 1.09-speed i benene for at tage skridtet op blandt de allerbedste.
Der var ingen fejl på hesten, og han starter allerede næste søndag i Skive, hvor vi gerne vil være med på hjemmebanen.

– Ellers har vi meldt Therumoursaidfire til GC i Ålborg, og håber selvfølgelig på lidt lodtrækningsheld. Det synes vi han har fortjent. Han har taget starter i Århus fint, og træner helt efter planen.

– Alongcameaspider er meldt til pointberegning til Dansk Opdrætningsløb, og trænes frem imod dette næste søndag.

– Så vil vi også gerne kippe med flaget for en særdeles velfortjent kriteriesejr til vore nære samarbejdspartner Team Dahlgaard. En flot og helt igennem velfortjent triumf… klasse, skriver Rudbeck.