The Negotiator er død

The Negotiator er afgået ved døden.

– Hun gik et finslipende arbejde i går sammen med Alongcameapider til de kommende starter. Efter et rigtig god arbejde – og efter sidste interval bliver hun pludselig meget slinger, og falder om efter ca. 100 meter. Desværre død på stedet grundet en sprunget pulsåre. Der skete heldigvis ikke noget med Rolf (sønnen) som kørte hende, men meget trist, da jeg især havde store avlsmæssig forventninger til hende, fortæller Rucbeck.

Ikke sært Rudbeck havde avlen for øje med denne hoppe. Som lillesøster til Nobodybeatsthebeat og Sweet Home Alabame kunne hun være blevet interessant i avlen. Når hun oveni købet var efter Varenne, var det ekstra spændende.

The Negotiator nåede at gøre blot 12 starter. Det blev til tre sejre, én andenplads og fire tredjepladser. I kroner blev det til 67.516,-