En god oplevelse for Stand And Deliver

Selvom Stand And Deliver sad fast bag Stelton i 5-års løbet på Aalborg Væddeløbsbane, er det en tilfreds Peter Rudbeck dagen derpå. 

– Det kunne have været spændende med hul i sidste sving – eller hvis Bent Svendsen ikke havde været imellem Dennis Kristiansen og Jeppe Juel fra start – så Sergio H var kommet til spids. Men vigtigst blev han kørt rigtigt, og i den klasse sidder man fast ind imellem – og det er kun gavnlig for hesten, navnlig efter lidt hårde løb med megen mælkesyre.

Stand And Deliver i Mesterskab for Danmark?

– Vi har planer om en DM-start, men vil gerne have fundet en start inden. Var jo også aktuel til Frankrig og EM for femåringer – men det var træner og ejer ikke, gasser Rudbeck.

– The Negotiator levede ok op til forventningerne. Mødte nogle ret gode hingste, der vel alle med lidt held kunne have taget en af de sidste præmier i hovedløbet. Forsøgte angreb i 3. – 4. spor i en hurtig afslutning, og holdt afstanden til de foranliggende. Hun starter nok i Skive om 14 dage i et 4-års hoppeløb, og så satser vi “alt” på at komme med i Grand Circle-finalen på hjemmebanen i oktober, oplyser Peter Rudbeck.