Ikke tilfreds med derbyweekenden

Peter Rudbeck ser tilbage på en derbyweekend, hvor han ikke er tilfreds.

– The Negotiator var bestemt godkendt. Blev speedbesejret af en langt mere merriteret og rutineret hest, og hun går til stadighed fremad.

– Alongcameaspider brugte sig selv utrolig meget op til startvognen også i omstarten, som vel var lidt la la for så vidt angår rigtigheden. Går første start, er jeg ikke i tvivl om, hun bliver klart anden til Villy og Christens fine 2-åring.

– Whiskey blev desværre hovøm efter 1000 meter, og var helt væk. Han turde knapt træde på banen den sidste omgang, og tåler åbentbart ikke at gå uden sko på hårde baner. Det ved vi til en anden gang.

– Stand And Deliver gjorde en utrolig tapper præstation. Jagtede desværre lidt unødvendig fremad som første fra volten de første 1200 meter – og blev derefter ved en sammenkørsel puffet ud i 3 spor. Jagtede så yderligere 600- 700 meter i 3. spor for at ramme en ryg på Bjørn Goop. Dette kunne ikke undgå at give mælkesyre på stayerdistancen, og han var chanceløs for at vise sit bedste. Han er heldigvis en hård hund og kommer igen, virker rigtig frisk i folden i dag, fortæller Rudbeck.