Chancevurderinger til Derbyweekenden

Generelt kan vi være meget tilfredse med startsporene, og som jeg tidligere har pointeret når de alle har haft bagspor, så tror jeg held og uheld udligner sig over tid.

The Negotiator

– Gik et godt løb i sin derbyprøve, og kunne vel med lidt held være gået til finalen. Hun sluttede rigtig godt af, og har trænet efter planen efterfølgende. Startsporet blev fint, og jeg tror hun i et jævnbyrdigt felt har en god triochance og en lille vinderchance. Hun går forspændt som senest, dvs. uden bagsko og med norsk hovedlag.

Alongcameaspider

– Sad fast med kræfter sparet senest, og kunne måske have vundet løbet med frit løb. Hun har trænet efter planen, og hun er skærpet en lille smule op til denne start. Startsporet er perfekt, og hun er ret hurtig fra start. Vi tror på en god præstation igen, og jeg vurderer hun har fordel af 2.000 meter. Hun går også spændt for som senest, nemlig med lukket hovedlag, fast vat og alle 4 sko. En ret god chance.

Whiskey In The Jar

– Har døjet lidt med halsen, og gjorde det også senest – men blev tjekket ok i mandags af dyrlægen. Han er blevet medgørlig i træningen efter vi har skiftet bid, og gik et godt intervaljob senest. Går sit sidste job i dag (onsdag), hvor vi tester norsk hovedlag for første gang. Sporet er rigtig fint, da han givet finder en god position i andet spor. Møder et par rigtig gode, men kan med lidt held tage en placering fra 3 – 5. Hesten har klar fordel af at skulle venstrevej igen, og går i modsætningen til tidligere i norsk hovedlag, men som altid uden forsko. En lille triochance.

Stand And Deliver

Havde vi tre startmuligheder på, men vi valgte dette løb, da han som bekendt er stærk. Stand møder nogle dygtige stayerheste, men også konkurrenter han normalt matcher. Han har trænet uden anmærkning siden sidst, hvor han var rigtig fin – og uden uheld på vejen tror vi, han løber med frem. Stand går som altid uden sko og med norsk hovedlag. Vi håber på dacapo for 2013, men har stor respekt for flere af konkurrenterne. God chance, mener Rudbeck.