Opvisningssejr af Alongcameaspider

Selvom Alongcameaspider for en måned siden gjorde en pæn debut med en tredjeplads bag Amalie Bork, var Peter Rudbeck ikke helt tilfreds. I dag var der helt andre boller på suppen, hoppen vandt overlegent.

Det var ellers ikke verdens letteste løb hoppen blev serveret. Til at starte med gik det sådan fint nok, men da Abalo Blåbjerg “stjal” vinderhullet efter godt 650 meters kørsel, blev resten af løbet en smule hårdt for Alongcameaspider.
Lindy Lane-datteren måtte frem udvendigt for førehesten, Alberte Mols. Ned i ryg igen midt i sidste sving, og ud til eget angreb ind på lige bane. Herfra bare forlod hun konkurrenterne, imponerende!

Vindertiden blev 1.19,8a/1800 meter. Sejren indbragte 20.000 kroner.

Se- eller gense løbet TRYK HER

– Som storebror, Therumoursaidfire, er hun lidt et “Dampbarn”, der helst selv vil bestemme. Derfor havde hun ikke trænet optimalt frem mod debuten. Det havde hun til dagens start, fortalte en glad Peter Rudbeck i sejrsinterviewet.