Chancevurderinger søndag i Århus

Her finder du Peter Rudbecks chancevurderinger til søndagens starter på Jydsk Væddeløbsbane.

– Along havde været lidt op og ned i træningen op til 1. start i Århus, og gik et ok løb efter en hård første 800 meter. Hun har efterfølgende kun været op i træningen, og jeg forventer hesten leverer en rigtig god præstation søndag.

– Whiskey var forbedret meget senest rent temperamentsmæssig, og kom i mål med lidt kræfter sparet,  har fulgt op på dette i træningen efterfølgende – og har været stærk i de seneste 2 træningspas sammen med Stand And Deliver. Whiskey har fået et godt startspor, og må kunne være med fremme.

– Stand er der ikke noget negativt at sige om. Humøret er som altid super, og han har fået et godt startspor – og selvom han møder gode heste, er der nok ikke så mange af dem der ligefrem elsker 2300 meter. Stand har også fået godt startspor, og skal på viste form være en god chance, mener Rudbeck.