Stand i Harald Lunds Mindeløb

Publikum på Car-Center Racetrack kan se frem til lidt ekstra på Harald Lunds Mindeløbs-dagen. Rucbeck forventer at lade derbyvinderen starte på sydhavsøen fremfor den tiltænkte start på Axevalla. 

– Stand har jeg ændret planer på. Han går til Harald Lunds Mindeløb søndag i stedet for Axevalla. Synes jeg vil bakke op om NFT, selvom det er sprint. Så må vi tage Sverige næste gang. Bliver nok stayerløbet på Hugo Åbergs-dagen.

Ellers synes jeg det går ok. Vi forsøger at skærpe “damerne” (Along og Negotiator) og det ser ud til at lykkes udmærket. Negotiator går måske ud i Skive næste mandag, blot for at give hende lidt mere rutine, inden videre sats.

Whiskey træner vi med andet bid, og forsøger at dæmpe ham. Han starter næste gang i 3-års prøverne, oplyser Rucbeck.