Stand And Deliver til start i Norge og Update på stalden

Stand And Deliver går mod en start i Norge. Det oplyser Peter Rudbeck.

Løbshestene

Stand And Deliver matches imod 4 –  5 års løbet på Oslo GP dagen.

Whiskey og Rumour går til Billund på Sprintermester dagen, hestene virker i orden efter lidt halsproblemer – vi tjekker op imorgen for en sikkerheds skyld.

Alongcameaspider har taget sit prøveløb på fineste vis og træner videre frem imod forventet debut på 4 års GP dagen i Århus. Air Force One har genoptaget træningen efter kastration, han måler nu 1,61 og er født sent (10/7 ) og skal have et par måneders rolige træning.

Unghestene

Bad Moon Rising går til tilkøring 1. juni – hesten er utrolig veludviklet og trænger til at komme til at bestille lidt 🙂 Vintage Wine (svenskeren) ser fin ud efter bortfjernelse af en mus i hasen og Betherenowhere virker også som en dejlig hest.

De 2 sidst nævnte skal ud til Jan og Charlotte omkring 1/7 eller 1/8 og det er en årgang vi ser frem til.

Avlsdyrene

Nobody og Ghana Roland er insemineret som planlagt ved henholdsvis Cantab Hall og Muscle Hill og kan scannes senere på måneden. Anacott Steel kører vi til Ansager i løbet af ugen og tæller stadig på knapper omkring valg af hingst.

Vil meget gerne have en hoppe på Muscles Yankee og avle videre på og indtil videre har vi fået 4 hingste efter ham, så det er muligt vi prøver en sidste gang. Andre muligheder er Credit Winner, Kadabra, Pastor Stephen eller måske den nye From Above.

Vender tilbage med nyt om løbshestene mandag når vi har tjekket på halsen, oplyser Rudbeck.