Positive toner fra Rudbeck

Foråret titter frem, og de gode heste påbegynder deres finpudsning frem mod sæsondebut. Det er også tilfældet hos Stutteri Hole In One, der har mere spændende nyt at berette.

Avlssiden

Ghana Roland forventes at fole sidst i marts, og går efterfølgende til Muscle Hill.
Anacott Steel forventes at fole sidst i april, og her er hingst endnu ikke helt bestemt.
Nobody forventes at fole sidst i maj, og går efterfølgende til Cantab Hall, oplyser Rudbeck.

Væddeløbsstalden/unghestestalden

Vintage Wine er stadig hos Vinum-Stables, men går hjem ved først kommende lejlighed – og går herefter i “håndteringstræning” frem til 1/7 – 1/8, hvor hun skal til tilkøring.
Betherenowhere vokser fint, og er meget nemt at omgås, hun kommer til at gå med Vintage når hun kommer fra Sverige.
Bad Moon Rising går pt. med Betherenowhere. Han er også fin og nem omgængelig, men skal vendes fra de andre når Vintage kommer hjem, og ryger ind i hingsteafdeling herefter.

Alongcameaspider træner- og har trænet uden anmærkninger hele tiden. Hun løber det vi forlanger, og vi er lidt optimistiske.
Air Force One er hos Jan Dahlgaard og Charlotte – efter at have holdt lidt fri grundet vækst, men han virker også til at være en fornuftig hest. Han er lidt doven endnu, men vi tror nok energien skal komme, når han får lidt mere træning og dermed lidt mere overskud for vogn.

Whiskey In The Jar træner helt efter planen, og overgår til almindelig intervaltræning pr. 1. marts. Virker til at være blevet mere moden og sikker. Han kommer i rutineløb ultimo marts, primo april.

Therumour træner også planmæssigt, og kommer også i rutineløb ultimo marts, primo april med henblik på start i Skive i Musketer-Weekenden.

The Negotiator er hos Team Jensen og træner ifølge dem godt og faktisk med pil opad. Vi venter i spænding på foråret for at se om vinteren har bragt hende frem til det niveau vi har håbet på.

Stand And Deliver virker rigtig stærk, og kommer som de andre ud i rutineløb ultimo marts, primo april og får formentlig sæsondebut i Musketer-Weekenden, oplyser Rudbeck.